Add more KBA to your day на виставці drupa

Add more KBA to your day на виставці drupa

У Дюссельдорфі KBA Group представить інновації у сферах цифрового друку, флексографії і офсету, а також нову сервісну концепцію KBA 4.0.

Поліграфія в самих різних формах є невід'ємною частиною нашого повсякденного життя. Koenig&Bauer AG робить свій внесок у це різноманітність друкованої продукції: асортимент німецького виробника охоплює багато сегментів поліграфічного ринку - друк банкнот, декорування упаковки з картону, плівки, жерсті і скла, промислова маркування, виготовлення рекламної продукції, книг, журналів і газет.

Під девізом «Add more KBA to your day» компанія представить на drupa 2016 інноваційні продукти і технології для цифрового, флексографічного і офсетного друку. Також будуть показані свіжі розробки для післядрукарської обробки продукції, а в рамках концепції KBA 4.0 - сервісні і мережеві рішення.

Rapida 145 з новими можливостями: найбільша листова офсетна машина на drupa

Схоже, найбільшою листової офсетного машиною на виставці буде KBA Rapida 145-6+L FAPC ALV3. Довжина обладнання з піднятою основою перевищить 30 м: сюди увійдуть шість друкованих та одна лакувальна секції, подовжена втричі приймальня і нова система автоматизованої логістики стапелів і палет SPS. Серед численних нововведень також можна відзначити приймальню з двома стапелями, пневматичне розтягнення друкованих форм, автоматичний контроль якості з QualiTronic PDF, управління машиною за допомогою планшета і максимальну виробничу швидкість 18 000 від./год.

Rapida 106 з LED-UV: чемпіонка світу за швидкістю переналагодження

Rapida 106, рекордсменка за швидкістю переналагодження і друку (до 20 000 від./год), буде представлена ​​як «довга» машина з обладнанням перевороту (4+4) і лакування секцією, подвійним подовженням приймальні, функцією одночасної заміни форм DriveTronic SPC і сушарки LED-UV.

Енергоефективна технологія LED-UV дозволяє негайно обробляти відбитки і забезпечує яскравість барв навіть на крейдованих паперах. KBA є піонером у цій порівняно новій галузі.

Rapida 106 на drupa також оснастять новим пультом управління (концепція TouchTronic) з можливістю переналагодження натисненням однієї кнопки (One Button Job Change) і контролем якості QualiTronic PDF до і після перевороту аркуша. За допомогою LogoTronic Professional машина буде інтегрована в робочу мережу на стенді KBA.

Rapida 105 PRO з холодним тисненням фольгою «в лінію»

Rapida 105 PRO з'явилася у виробничій програмі KBA в 2015 р на drupa п’ятифарбна машина з лакуванням розташується на стенді фірми-партнера Vinfoil. Остання розробила для Радебойль новий модуль холодного тиснення KBA CF Optima: багаторазовий прогін рулонів з фольгою забезпечує економну витрату цього матеріалу. Також обладнання забезпечать численними модулями автоматизації і за допомогою LogoTronic Professional інтегрують у цифровий робочий потік KBA.

Світова прем'єра Rapida 75 PRO

Нова Rapida 75 PRO (формат 520x735 мм) буде представлена ​​в конфігурації п'ять фарб плюс лак. Машина розганяється до 16 000 від./год і заповнить пробіл між Rapida 75 і високоавтоматизованою Rapida 76. Пульт керування ErgoTronic з технологією TouchTronic є для цієї моделі стандартом. Повністю автоматична зміна форм і One Button Job Change - це всього дві з великої кількості доступних опцій. Rapida 75 PRO може бути оснащена десятьма друкованими секціями, пристроєм перевороту листа і буде показана з сушаркою LED-UV.

RotaJET L для акцидентного друку і промислового сектора

KBA Digital & Web покаже оновлену серію ЦПМ RotaJET L на базі універсальної модульної конструкції і нової п'єзоструйної технології (1 200 dpi, ширина друку - 770-1 380 мм, швидкість - до 150 або 300 м/хв, у залежності від здатності).

Перед інженерами стояли чіткі цілі: оптимальна якість друку, максимальна універсальність для різних завдань в акцидентній і промисловій поліграфії, висока продуктивність.

RotaJET L - єдина струменева ЦПМ, яку можна дооснастити для зміни ширини, барвистості, якості і швидкості друку. Завдяки ширині полотна до 1 380 мм і автозаміні рулонів ця машина може забезпечити максимальний обсяг виробництва.

KBA-Digital & Web пропонує RotaJET L в різних конфігураціях для акцидентної, книжкової, журнальної і промислової поліграфії. У Дюссельдорфі представлять RotaJET 77 в комплектації 4+0: машина буде друкувати пакувальну, видавничу продукцію, матеріали для прямого маркетингу і покаже свої можливості з декорування промвиробів. Вдосконалені пігментні фарби в поєднанні з новими головками гарантують відмінну якість друку навіть на крейдованому офсетному папері.

Універсальна NEO XD LR від KBA-Flexotecnica

Італійське ДП KBA-Flexotecnica буде вперше представлено на стенді KBA. Компанія продемонструє нову восьмифарбну флексомашину з центральним барабаном NEO XD LR для друку на плівках водомісткими фарбами з низькою міграцією. Устаткування також може працювати зі спиртовими фарбами і матеріалами радіаційного затвердіння (UV-LED і EB). Рапорт варіюється в межах 400-1 200 мм, кількість барвистих агрегатів можна збільшити до 12, ширину полотна - до 1 650 мм, а максимальна швидкість складає 500 м/хв. Додамо до цього ряд автоматичних функцій і отримаємо ефективний інструмент широкого профілю.

Ротаційне висікання Rapida RDC 106

У складі експозиції KBA також заявлена ​​система ротаційного висікання Rapida RDC 106, яка буде обробляти пакувальну продукцію листових офсетних машин. Максимальна швидкість обладнання - 14 000 л/год.

Ротаційна машина трафаретного друку Rapida RSP 106

Ще одна нова машина, створена на базі Rapida, призначена для нанесення на друковану продукцію спеціального лаку або фарб з металевими пігментами (буклети, брошури, функціональні схеми, промо-матеріали, вивіски, упаковка). KBA запрошує ознайомитися з цим обладнанням у друкарні Kolbe-Coloco (Ферсмольд) 2 і 9 червня (необхідний попередній запис).

Робочий потік, енергоефективність та цифрова трансформація

Доповнять експозицію KBA апаратно-програмні комплекси для об'єднання друкарні в єдину мережу на базі цифрового потоку, нова система для ефективного використання електроенергії на поліграфічному підприємстві (KBA VisuEnergy) і спецрішення від KBA-Metronic і KBA-NotaSys.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2462
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2463
Ідентифікатор: 1382