Підсумки drupa 2016: компанія Xerox уклала десятки контрактів з фотографіями по всьому світу
Xerox
На drupa 2016 Урсула Бернс, генеральний директор і голова правління Xerox, завершила першу операцію з продажу ЦПМ Xerox Trivor 2400 французької компанії DocOne. Нова струменевий машина зробила рольову друк більш гнучкою і масштабованої. Це дозволить таким друкарням, як DocOne, легко нарощувати продуктивність і розширювати можливості друку.

Підсумки drupa 2016: компанія Xerox уклала десятки контрактів з фотографіями по всьому світу

Компанія Xerox взяла участь в міжнародній поліграфічної виставці drupa 2016, представивши на ній дві нові струменеві ЦПМ і інші інноваційні продукти і технології для розвитку поліграфічного бізнесу. На стенді корпорації найбільші друкарні з усього світу оформили десятки замовлень на поставку обладнання Xerox.

Компанія Xerox оголосила про великому обсязі продажів рішень промислової лінійки на drupa 2016 - масштабної поліграфічної виставці в Дюссельдорфі (Німеччина), яка пройшла з 31 травня по 10 червня та залучила понад 260 тисяч відвідувачів. Зокрема, великий попит мали рулонний система Xerox Trivor 2400 і листова ЦПМ Xerox Brenva HD, прем'єра яких відбулася на заході. Стенд Xerox був присвячений темі Let the Work Flow і рішенням для виробництва 160 видів друкованої продукції, включаючи персоналізовану упаковку і персоналізовані каталоги.

«Ми поставили перед собою завдання зробити переворот на ринку струменевого друку. На drupa ми своїми очима побачили результати цього перевороту - першу захоплену реакцію споживачів на Xerox Brenva HD і Xerox Trivor 2400, - ділиться враженнями Роберт Стеблер, старший віце-президент і головний керуючий підрозділу Global Graphic Communications Business Group корпорації Xerox. - Ми очікуємо, що багато друкарень незабаром послідують прикладу DocOne, Hume Media Inc. та інших перших покупців нових машин. На drupa ми залучили тисячі потенційних клієнтів до всього нашого продуктового пропозицією ».

Двозначний обсяг продажів Xerox Trivor 2400 перевершив очікування
Xerox Trivor 2400 допоможе друкарням зробити пропозицію більш гнучким і розвивати виробництво каталогів, журналів і книг з кольоровими ілюстраціями. Найважливіші угоди:
Французька компанія DocOne придбала дві ЦПМ Xerox Trivor 2400 і одну Xerox Rialto 900 Inkjet Press. Компанія планує використовувати їх для того, щоб обробляти до 250 мільйонів поштових відправлень і друкувати цифровим методом близько мільярда сторінок в рік.
Компанія First Move Direct Marketing придбала першу в Великобританії ЦПМ Xerox Trivor 2400.
Компанія Galahad Management Services придбала першу в Нідерландах ЦПМ Xerox Trivor 2400.
Німецька компанія INFOX GmbH & Co. придбала Xerox Trivor 2400, для того щоб використовувати нові ринкові можливості в сегменті друку газет.
Французька друкарня придбала Xerox Trivor 2400 для подальшого розвитку свого успішного бізнесу в області друку транзакційних матеріалів і прямої поштової розсилки.

Xerox Brenva HD - легкий шлях на ринок струменевого друку
ЦПМ Xerox Brenva HD відкриє перед друкарнями нові можливості входу на ринок струменевого друку транзакційних матеріалів, прямої поштової розсилки та книг, поєднуючи в собі економічність струменевої технології з гнучкістю листового друку. Найважливіші угоди:
Hume Media Inc., одна з найбільших канадських медіакомпаній повного циклу в сегментах цифрових і друкованих комунікацій, перша в світі замовила ЦПМ Xerox Brenva HD.
Німецька друкарня також оформила замовлення на Xerox Brenva HD.
Обробляються численні замовлення в інших регіонах, включаючи Латинську Америку та Близький Схід.

Сплеск продажів охопив і інші сегменти
Німецька друкарня і італійська компанія Graphicscalve придбали рольові струменеві ЦПМ Xerox Impika Evolution.
Англійська компанія DCL Print придбала свою другу струминну ЦПМ Xerox Rialto 900 Inkjet Press Inkjet Press і встановлений на стенді прототип струминного принтера Xerox Direct to Object Inkjet Printer.
ЦПМ Xerox iGen 5 Press були продані безлічі друкарень в Німеччині, Великобританії, Італії, Фінляндії, Швейцарії, ОАЕ, Нікарагуа, Туреччини і Південної Африки. Обробляються численні замовлення на машину, що надходять з інших регіонів.
Продано більше 100 ЦПМ сімейства Xerox Versant.

Успіхи Xerox в області струменевого друку
Партнерство з KBA-Sheetfed Solutions, в рамках якого була розроблена струменевий ЦПМ KBA VariJET 106 формату B1 для друку картонної упаковки.
Xerox High Fusion Ink - нові чорнило, які дозволяють запечатувати офсетний крейдований папір на струменевих ЦПМ без до- і післядрукарської обробки.
Xerox Direct to Object Inkjet Printer - струменевий принтер для друку на тривимірних об'єктах розміром від пляшкової кришки до спортивних шоломів і взуття.

«На виставці drupa 2016 компанія Xerox показала, що вона готова перейти на новий рівень стандартів поліграфічного виробництва. Широке і розвинене пропозицію корпорації в сегменті струменевого промислової друку включає в себе рішення для самих різних напрямків від корпоративної кольорового друку до випуску прямої поштової розсилки та упаковки », - коментує Девід Званг, головний консультант компанії Zwang & Company.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 201 XX XX +380 44 201 2031
+380 44 201 XX XX +380 44 201 2030
Ідентифікатор: 1387