Нове ПЗ Xerox Print Safe: контроль офісного друку за доступною ціною

Компанія Xerox оголосила про запуск ПЗ Xerox Print Safe з базовим функціоналом безпечного друку. Воно працює з принтерами та БФП різних виробників, а також відрізняється доступною ціною і гнучкою архітектурою. Нове рішення поставляється зі зчитувачами карт Elatec.
Компанія Xerox розробила програмний продукт Xerox PrintSafe для задоволення попиту тих замовників, які зацікавлені лише в базових можливостях безпечної друку. ПО Xerox PrintSafe відповідає найвищим стандартам безпеки, їм легко управляти, і його можна адаптувати до будь-якої офісної друкованої інфраструктури. Завдяки невисокій вартості впровадження та великому потенціалу скорочення витрат на друк, нове рішення стане оптимальним вибором для компаній у період економічного спаду.
Xerox PrintSafe дозволяє друкувати тільки після аутентифікації співробітника на друкованому пристрої по карті і/або PIN. Для реалізації цих функцій компанія Xerox надає безконтактні пристрої читання карт Elatec, які сумісні з 95% типів карт замовників.
Одне з головних переваг нового рішення — функція Pull print. З її допомогою користувач, відправивши документ на друк, може його забрати з будь-якого підключеного до Xerox PrintSafe БФП або принтера в корпоративній мережі, що не вказуючи його заздалегідь, тільки після авторизації по карті і/або PIN.
ПО Xerox PrintSafe може успішно впроваджуватися в компаніях будь-якого розміру і будь-якої галузі, у тому числі організаціях із мультивендорними парками друкарської техніки. Для організації доступу співробітників до функцій друку, копіювання і сканування компанія зможе як використовувати власні зчитувачі карт, так і замовити їх у Xerox (рекомендуються до замовлення підтримувані і сумісні зчитувачі Elatec) або іншого постачальника.
При установці Xerox PrintSafe замовник може вибрати один із двох варіантів архітектури рішення в залежності від своїх потреб і ІТ-інфраструктури:
серверна архітектура - завдання, які очікують друк, зберігаються на окремому централізованому сервері;
архітектура прямого друку - відправлені на друк завдання зберігаються на робочих станціях користувачів і роздруковуються безпосередньо під опосередкованим керівництвом сервера.
«Xerox PrintSafe не тільки допоможе компаніям скоротити витрати і зробити процеси друку більш керованими, але і не зажадає великих витрат на впровадження. Це робить нове ПЗ особливо корисним в умовах економічного спаду, коли компанії намагаються максимально заощадити, — коментує Максим Верьовкін, менеджер з маркетингу продукції компанії Xerox Україна. — Незважаючи на невисоку ціну Xerox PrintSafe, ми реалізували в цьому рішенні новітні технології, що підвищують його безпеку, гнучкість і зручність».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 201 XX XX +380 44 201 2031
+380 44 201 XX XX +380 44 201 2030
Ідентифікатор: 1350