Компанія Xerox розширила асортимент чотирьох лінійок широкоформатного паперу для струменевого друку
Xerox

Компанія Xerox розширила асортимент чотирьох лінійок широкоформатного паперу для струменевого друку

Компанія Xerox оновила номенклатуру широкоформатного паперу для струменевого друку Xerox Inkjet Yellow Coated Paper, Xerox Inkjet Monochrome Paper, Xerox Inkjet Matt Coated і Xerox Blue Back Outdoor Paper. Нові позиції в лінійках відрізняються характеристиками, оптимальними для застосування на плоттерах сімейства HP PageWide XL.

Оскільки інженерні плоттери, для яких розроблялися нові позиції, можуть обробляти до 30 сторінок формату A1 в хвилину, нові продукти в лінійці були випущені з надійною тридюймовою втулкою і збільшеним намотуванням. У ряді лінійок намотування досягає 175 м. Це дозволить завантажити в плоттер одночасно до шести рулонів загальною довжиною до 1200 м, між якими машина буде автоматично перемикатися не більше ніж за 5 секунд. Таким чином, оператори зможуть звести до мінімуму витрати часу на довантаження паперу. Разом з тим економічність струменевих плотерів вигідно поєднується з доступною вартістю матеріалів Xerox з оновлених лінійок.

Нові продукти, які додаються в асортимент широкоформатного паперу Xerox, дозволяють вибрати ширину рулону від 0,297 до 1,016 м, що покриває весь діапазон, який підтримують моделі сімейства HP PageWide XL. При цьому всі сорти з оновленою номенклатурою мають оптимальним показником вологості - близько 4,5%. Це виключає усадку, що особливо важливо для збереження точності ліній і пропорцій зображення.

Xerox Inkjet Yellow Coated Paper - жовтий папір з одностороннім покриттям і щільністю 100 г / м2. Матеріал може застосовуватися для виробництва такої поліграфічної продукції, як роздрібна реклама, банери, цінники і тимчасові знаки. В оновлену лінійку Xerox Inkjet Yellow Coated Paper увійшли рулони з намотуванням 130 м і шириною від 0,420 до 1,016 м, оптимальною для друку широкоформатних рекламних банерів.

Xerox Inkjet Monochrome Paper підходить для друку кольорових документів із низьким дозволом і чорно-білою графікою, у тому числі карт, креслень, діаграм і інших документів САПР та ГІС. Цей папір тепер випускається в рулонах з шириною від 0,420 до 1,016 м і щільністю від 80 до 100 г / м2. В оновленій номенклатурі матеріалу стало доступне намотування 130, 150 і 175 м.

Xerox Inkjet Matt Coated відрізняється однорідним матовим покриттям і щільністю від 90 до 180 г / м2. Папір має безліч сфер застосування, включаючи проектування і будівництво, ГІС, машинобудування і суднобудування, графічний дизайн і рекламу. Новими позиціями в номенклатурі Xerox Inkjet Matt Coated стали рулони з намотуванням від 80 до 150 м і шириною від 0,420 до 1,016 м.

Xerox Blue Back Outdoor Paper використовується для друку постерів та іншої зовнішньої реклами. Завдяки блакитному кольору зворотного боку зображення, лицьова сторона цього паперу захищена від просвіту. В асортимент Xerox Blue Back Outdoor Paper були додані позиції з щільністю 115 г / м2, намотуванням 100 і шириною рулонів від 0,914 до 1,016 м.

Поряд з оновленими лінійками в асортименті Xerox є широкоформатний папір для лазерного друку XES, яка також оптимально підходить для застосування на плоттерах HP PageWide XL. Цей матеріал призначений у першу чергу для інженерної та архітектурної друку і відрізняється високими показниками непрозорості і білизни. XES випускається як в листах, так і в рулонах з намотуванням 175 м, щільністю від 75 до 80 г / м2 і шириною від 0,297 до 0,914 м.

«Запускаючи нові продукти, ми не тільки орієнтуємося на власників обладнання Xerox, а й намагаємося враховувати потреби інших категорій замовників, - коментує Яна Штройс, дистрибутор-менеджер компанії Xerox Україна. - Завдяки оновленню номенклатури наших широкоформатних матеріалів, друкарні, що використовують плоттери HP, зможуть зробити свою пропозицію більш різнобічною і привабливою для клієнтів».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 201 XX XX +380 44 201 2031
+380 44 201 XX XX +380 44 201 2030
Ідентифікатор: 1385