Quocirca сьомий рік поспіль оголошує Xerox лідером світового ринку MPS

Компанія Xerox у черговий раз підтвердила свою лідируючу позицію на світовому ринку аутсорсингу друкованих процесів (MPS), згідно з останнім звітом про стан ринку, опублікованого дослідницькою групою Quocirca. Xerox залишається лідером рейтингу сьомий рік поспіль.

У звіті, присвяченому аналізу постачальників на світовому ринку MPS, експерти дослідницької групи Quocirca відзначили, що Xerox має «перевірене часом і розвинене портфоліо послуг для організацій будь-якого розміру, що доповнюються широким спектром рішень для автоматизації робочих процесів».

«Компанія Xerox знову підтвердила свою відмінну репутацію на ринку MPS, утримуючи лідерство на ньому сьомий рік поспіль, - коментує Лоуелла Фернандес, заступник директора Quocirca. - Високотехнологічна глобальна платформа, що забезпечує єдині стандарти надання послуг по всьому світу, розгорнуту звітність і аналітику, дозволяє Xerox домагатися високих результатів при роботі з великими розгалуженими організаціями з неоднорідною інфраструктурою офісного та промислового друку. Завдяки інвестиціям у технології автоматизації для різних вертикальних ринків, Xerox розвиває потужне портфоліо рішень, яке допомагає спростити і прискорити робочі процеси і краще інтегрувати паперовий і електронний документообіг».

Грунтуючись на даних опитування споживачів, звіт Quocirca дає незалежну оцінку восьми сервіс-провайдерам і виділяє ключові тенденції на ринку аутсорсингу друкованої інфраструктури. За даними звіту, зараз основними рушійними факторами для розвитку послуг MPS є скорочення витрат, забезпечення інформаційної безпеки і розширення переліку послуг. При цьому 81% опитаних оцінюють безпеку як важливий або дуже важливий фактор (у 2015 році їх частка становила 75%). Потреба в захисті рішень і послуг для друку підвищилася, оскільки за останній рік 61% організацій заявили про як мінімум один інцидент, пов'язаний з порушенням безпеки даних при організації друку. Разом з тим понад 80% організацій вважають MPS важливим драйвером переходу до цифрових робочих процесів.

«Управління та захист інформації в паперовому та електронному форматах - важливий напрямок, - коментує Джозеф Хананом, старший віце-президент підрозділу Global Document Outsourcing компанії Xerox. - Останній звіт Quocirca про стан ринку MPS показав, що компанії бачать у цих послугах шлях до раціонального і динамічного цифрового майбутнього, а замовники визнають, що ми можемо запропонувати їм прозору стратегію управління інформацією, яка інтегрує паперовий і електронний документообіг».

Компанія Xerox виділяє три основних напрямки в стратегії розвитку послуг MPS:
- аналіз і оптимізація інфраструктури та друкованих процесів;
забезпечення інформаційної безпеки та інтеграція з інформаційними системами, включаючи мобільні та хмарні додатки;
- автоматизація та спрощення документооб’ємних процесів.

Об'єднуючи паперовий і електронний документообіг, стратегія Xerox дозволяє замовникам оптимізувати роботу з документами, збільшити прибуток, зменшити витрати і підвищити ефективність бізнес-процесів. За допомогою послуг Xerox по управлінню друкованою інфраструктурою компанії можуть скоротити до 30% витрат на друк.

Компанія Xerox продовжує розвивати своє портфоліо в області автоматизації і запускає нові рішення, які допомагають підвищити продуктивність і перейти до цифрових робочих процесів. Лінійка промислових рішень Xerox тепер охоплює страхування, охорону здоров'я, банківську справа, промислове виробництво, роздрібну торгівлю, держсектор і вищу освіту.

У 2015 році лідерство Xerox на ринку MPS було відзначено в наступних звітах:
- «Магічний квадрант» Gartner 2015 (на ринку аутсорсингу друку і послуг з управління контентом);
- IDC MarketScape U.S. Managed Workflow Services Vendor Assessment;
- IDC MarketScape Western Europe Managed Workflow Services Vendor Assessment.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 201 XX XX +380 44 201 2031
+380 44 201 XX XX +380 44 201 2030
Ідентифікатор: 1397